Ansiktsbehandlingar

Nu lanserar vi en helt ny ansiktsbehandlingsmeny från vårt nya favorit märke – Circadia.

Med noga utvalda produkter från Circadia, ger våra ansiktsbehandlingar din hud lyster, vitalitet och elasticitet. Efter hudanalysen som ingår i alla ansiktsbehandlingar, får du ett personligt hudvårdsschema. I schemat står det vilka produkter du behöver använda hemma för att fortsätta att sköta huden på bästa sätt. Alla behandlingar anpassas efter din hudtyp. Hemligheten bakom Circadia är att det är framtaget av en amerikansk läkare Dr Pugliese som spenderat flera år att forska om huden och hudens åldrande.

Varför inte prova en Cocoa Enzyme peel med Lactic acid pensling? Den ger direkt effekt och gör att huden strålar. Och om du lägger till Firming Peptidemask så har du en omedelbar uppstramning och är redo för Red Carpet!

Om du har ätit osunt, levt stressigt och känner att huden behöver lugnas kanske från utbrott (finnar & plitor) eller blossighet, då borde du prova på kombinationen Cocoa enzyme med Lactic acid i kombination med Oxygen RX.

Oxygen RX jobbar både kärlsammandragande och är extremt lugnande så den passar en rosacea hud, eller en reaktiv hud men även en akne hud då den jobbar. Kombinationerna är oändliga så boka gärna en konsultation så skräddarsyr vi Din ansiktsbehandling.

Filosofin bakom Circadia – Circadian rythms/dygnsrytmen är hur olika våra celler fungerar på dagen kontra natten och hur vi med hjälp av rätt hudvård kan maximera effekterna av vår hemmavårds produkter.

Under dagen exponeras vi för olika miljöföroreningar samt UV strålar som långsamt bryter ner DNAt i huden. På dagen ska man därför ha produkter som hjälper till att skydda och stärka huden, medans på natten ska hudvården jobba regenererande och läkande. I Circadia finns det tex 4 olika retinol produkter, som är vetenskapligt bevisat en av de mest aktiva ingredienser inom antiage och hudföryngring. Det finns även en kräm som utvecklar sig som en retinol i huden som är perfekt för alla som är gravida/ ammande eller för någon annan anledning inte kan använda retinol. Detta är bara ett litet utdrag ur deras fantastiska produktsortiment!

Circadia ansiktsbehandlingar

Avancerad hudanalys med Derma Scanner

Nu kan vi se hur din hud ser ut på djupet! En UV-kamera ta en bild på allt som gömmer sig under dina översta hudlager. Vi kan se dina solskador, kärl, porer, blodcirkulation. Vi mäter fuktnivå, elasticitet och djupet på dina rynkor.

Avancerade hudanalys hjälper oss att skräddarsy ett individuellt anpassat hudvårdsprogram för att förbättra ditt hudtillstånd.

Circadia Klassisk Ansiktsbehandling

Klassisk ansiktsbehandling där vi skräddarsyr hudvård efter Din hudtyp. I behandlingen ingår Rengöring, Hudanalys, EnzymPeeling, Portömning, Brynplock, Massage, Ansiktsmask samt Avslutande produkt inkl. Ögonkräm

Circadia Djuprengörande Ansiktsbehandling

Perfekt för dig som vill få rengjord hy på djupet men har begränsat med tid. I behandlingen ingår Rengöring, EnzymPeeling, Portömning, Djuprengörande ansiktsmask och Avslutande produkt inkl. Ögonkräm.

Circadia Red Carpet Ansiktsbehandling

En kraftfull behandling som ger omedelbar uppstramning! Perfekt inför fest! Denna föryngrande, uppstramande behandling innehåller den senaste teknologin av peptider & antioxidanter som skapar en förnyelse av cellerna från de undre hudlagren. Behandlingen förbättrar hudstrukturen, förminskar porstorlek, ökar elasticitet, lyster och vitalitet. I behandlingen ingår Rengöring, Hudanalys, EnzymPeeling under ånga, Firming Peptidemask, Avslutande produkt inkl. Ögonkräm

Circadia Antioxidant boost - ger liv till lysterlös hud

 • Rengöring med Vitamin Veil och Lipid Replacing Cleanser
 • Cocoa/Rasperry Enzym peel 5–15 minuter under ånga eller varm handduk
 • Avslappnande ansiktsmassage med Vitamin Veil och Vitamin C Serum
 • Australian Superberry Mask / Caviar Lime Mask 10 minuter
 • Avslutande produkter anpassat efter hud typ.

Circadia Fukt boost - återfuktar och ger näring

 • Rengöring med Vitamin Veil och Honey Cleanser
 • Cocoa/Rasberry Enzym Peel 5–15 minuter under ånga eller varm handduk
 • Avslappnande ansiktsmassage med Vitamin Veil och Aquaporin
 • Marshmallow mask
 • Avslutande produkter anpassat efter hud typ

Circadia SWICH

Ett vetenskapligt genombrott som hjälper till att förbättra mitokondriell funktion och återställer hudens ungdomligt utseende. Ett unikt alternativ till kemiska peelingar. Behandlingen reparerar och regenererar hudcellerna, ökar cell till cellkommunikationen och energin i cellerna, minskar pigmenteringar och bygger upp immunförsvaret. Kort återhämtningstid. Passar Dig som är 35 +. Kan göras året runt och görs med fördel i kur!

 • Dubbelrengöring och Swich Dermal Rejuvenation enligt protokoll, Avslutande produkter

Circadia Oxygen RX

En perfekt behandling för dig med extra känslig, reaktiv hy, rosacea eller akne. Eller för dig som vill ha lyster, jämn hudton, passar alla hudtyper. Behandlingen är mycket skonsam och är kärlsammandragande samt bakteriedödande som ger huden fantastisk lyster. Väldigt skön avslappnande behandling med mycket ansiktsmassage.

 • Dubbelrengöring
 • Oxygen RX enligt protokoll
 • Avslutande produkter anpassat efter hudtyp

Tillval i behandlingen

 1. Cocoa enzym peel - Lägg till en enzympeeling för att förstärka effekten av behandlingen ytterligare
 2. LacticPeel/AlphabetaPeel - Lägg till en kemiskpeel för att skapa cellförnyelse och förbereda huden inför Oxygen RX
 3. Firming PeptideMask - Peptidemasken är föryngrande och uppstramande med synliga resultat direkt efter behandling.

Tillval i alla ansiktsbehandlingar:

 • Firming Peptidemask - Peptidemasken är föryngrande och uppstramande med synliga resultat direkt efter behandling.
 • Lactic eller Alpha/Beta kemiskpeel - Lägg till en kemiskpeel för att skapa cellförnyelse, binda fukt, få jämn hudton eller få bukt med plitor och acne.
 • Cocoa enzympeeling - En skonsam men aktiv peeling som förstärker effekten av din behandling.
 • Oxygen Rx som avsluta i behandling - Läs längre ner i menyn om fördelarna med Oxygen Rx.
 • Vitamin A accelerator - En föryngrande Retinolbehandling
 • Frans & Brynfärgning
 • Formning av bryn
 • Portömning under ånga
 • Ansikts- & Dekolltagemassage