Vanity Clinics | Be your own kind of beautiful
Boka Solna Boka Kista

EMTONE

Vad är EMTONE?

EMTONE är det första och enda icke-invasiva systemet som behandlar alla grader av celluliter och slapp hud. Den levererar både radiofrekvens och riktad tryckenergi samtidigt. Kombinerat finns en synergistisk effekt som ingen annan teknik kan uppnå på egen hand.

Vad är Celluliter?

Avlagringar av subkutant fett i fibrös bindväv (som i låren, höfterna och skinkorna) som ger ett gropigt utseende på hudytan.

Vad orsakar celluliter?

Celluliter kan orsakas av ökad kumulativ solskada och kroppsfett, liksom hudslöhet och förlust av integritet och tjocklek på huden.

Hur blir jag av med celluliter?

EMTONE är idealisk för alla som är ute efter ett icke-invasivt ingrepp för reduktion av celluliter och övergripande förbättring av hudens utseende och fysiologiska funktion. Rådgör med oss om du känner dig osäker.

Hur länge pågår en EMTONE behandling?

Under det första besöket hjälper vi dig att utforma din individuella behandlingsplan. De flesta klienter genomgår fyra behandlingar, schemalagda en eller två gånger i veckan. En behandling tar vanligtvis cirka 20 minuter beroende på det behandlade området.

Hur känns en EMTONE behandling?

Den vanligaste uppfattningen om terapin är att den liknar en het massage med intensiva mekaniska vibrationer. Behandlingen utförs i en avkopplande liggposition.

Hur snabbt kommer jag att se ett resultat?

Klienter har rapporterat förbättringar efter en enda behandlingssession. Resultaten fortsätter vanligtvis att förbättras under de närmaste månaderna.

Första behandlingsdagen:

En kräm appliceras på huden, sedan placeras ett speciellt munstycke på behandlingsområdet för att leverera energin under 10-30 minuter i huden. En mindre rodnad och värmeutveckling uppkommer under behandlingen. Du kan dock omedelbart efter behandlingen återgå till dina normala rutiner. Behandlingen utförs i kur på 4-6 behandlingar var 3-7 dag. Det är viktigt att du inte utsätter huden och det behandlade området för värmeexponering under 48 timmar (IPL, laser, bastu, etc.) Du skall fortsätta och hålla dig hydratiserad i 2 dagar innan samt 4 dagar efter behandlingen. Vi uppmuntrar promenader och lätt fysisk aktivitet efter behandling. Att hålla en hälsosam kost rekommenderas.

Hur känns det efter en behandling med EMTONE?

Rodnad och torr hud kan förekomma under de första 12 timmarna efter behandlingen - försvinner vanligtvis inom 48 timmar.

EMTONEEMTONEEMTONEEMTONE