Vanity Clinics | Be your own kind of beautiful
Boka Solna Boka Kista

EMSculpt

EMSCULPT

Den enda behandling i världen som bygger muskler och bränner fett. Hollywoodelitens favoritbehandling! Bland andra har skådespelarna Jennifer Lopez och Drew Barrymore använt sig av EMSCULPT.

EMSCULPT är den första och enda icke-invasiva kroppsskulpteringsapparaturen som behandlar både muskler och fett samtidigt och ger ett helt nytt tillvägagångssätt för dessa behandlingar. EMSCULPT utför även världens första icke-invasiva rumplyft.

Bygg muskler och bränn fett utan tidskrävande träning. Under en behandling framkallas nästan 20 000 muskelkontraktioner, något som inte kan uppnås på gymmet. Behandlingen har ingen återhämtningstid och är den enda behandlingen i världen som inte bara riktar sig mot fett, utan den bygger även muskler.

HIFEM TEKNOLOGI Med hjälp av HIFEM®-tekniken framkallas supramaximala muskelkontraktioner som inte kan uppnås genom frivilliga sammandragningar. När kroppen utsätts för dessa muskel- kontraktioner måste muskelvävnaden anpassa sig till ett sådant extremt tillstånd att den svarar med en ombyggnad av dess inre struktur. Metabolismen i det behandlade området ökar kraftigt och det hela resulterar i muskeluppbyggnad och fettreducering.

En session med EMSCULPT, fyra halvtimmesbehandlingar, minskar i snitt fettmängden med 19 procent och ökar muskelmassan med 16 procent. Behandlingsområdena är mage, stuss, biceps, triceps och lår. Metoden är vetenskapligt bevisad säker och effektiv i 15 kliniska studier och skyddas av fyra patent.

EMSCULPT

  • ...skapar ett elektromagnetiskt fält som tränger igenom huden för att påverka muskelvävnaden och fettdepåer
  • Energin producerar nästan 20 000 muskelkontraktioner per behandling. Allt detta medan du ligger på en säng och slappnar av under behandlingen
  • ...är icke-invasiv och är inte baserad på värme eller kyla. Det finns med andra ord inga risker för brännskador, ärrbildning eller svullnad.

Vanliga frågor och svar

Vad är EMSCULPT?

EMSCULPT är världens enda icke-invasiva behandling för att bygga muskler och samtidigt reducera fett. Det är den senaste tekniska utvecklingen som har revolutionerat hela branschen inom icke-invasiv kroppsskulptering.

Hur kan patienter dra nytta av behandlingen?

För det första hjälper EMSCULPT patienter att uppnå smalare och mer atletiska kroppskonturer genom att minska magfettet och samtidigt bygga muskler under fettet.

För det andra, när EMSCULPT appliceras på rumpa ger det patienten ett lyft, en atletisk rumpa som de länge önskat. Det är det enda icke-invasiva apparaturen i världen som kan erbjuda rumplyft. Patienten behöver inte längre genomgå en operation för att få sin rumpa välformad.

Hur står sig EMSCULPT med övriga behandlingar?

EMSCULPT är den enda apparaturen i världen som inte bara inriktar sig på fettreducering, då den samtidigt bygger muskler. Alla andra tekniker är bra, men de behandlar bara fett. För att se riktigt bra ut måste man både reducera fett såväl som bygga underliggande muskler. EMSCULPT bygger inte på en uppvärmning/nedkylnings-princip så det finns ingen risk för brännskador, ärr eller svullnad.

Dessutom kan ingen av de andra teknikerna ge dig ett icke-invasivt rumplyft. Genom att stärka alla dina glutealmuskler har EMSCULPT etablerat en helt ny kategori av behandlingar - ett icke-invasivt rumplyft.

Vem är rätt kandidat?

Nästan vem som helst kan dra nytta av en EMSCULPT-behandling. Under konsultationen kommer du att diskutera de exakta förväntningar och önskningar du har med en läkare som hjälper till att skräddarsy en specifik behandlingsplan för dig.

Är det säkert?

EMSCULPT är FDA-godkänd, medicinsk CE-märkt och presenterar den första innovativa tekniken som flera studier har visat behandla både muskler och fett på ett effektivt sätt. När du kommer in för en behandling kommer läkaren att förklara hur kroppsskulptering med EMSCULPT fungerar och även förklara varför den är säker.

Är det farligt?

Det är det bästa med EMSCULPT. Patienter säger att det är helt smärtfritt, proceduren känns som en intensiv träning. Du kan lägga dig och koppla av under behandlingen. Jag har själv gjort EMSCULPT-behandlingar och kände mig väldigt bekväm. Under ditt samråd kommer vår personal mer än gärna att låta dig uppleva den oöverträffade komforten med behandlingen.

Är det någon återhämtningstid eller rekommendationer inför/efter behandling?

Jämfört med andra behandlingar finns det absolut ingen återhämtningstid med EMSCULPT. Efter behandlingen känns det som om du haft en riktigt hård träning, men du kan omedelbart gå tillbaka till jobbet.

När kan jag se resultat?

Detta kan variera beroende på din ålder, din fysik, BMI och många andra aspekter. I allmänhet börjar patienterna känna konkreta resultat direkt efter behandlingen. Positiva resultat rapporteras vanligtvis efter två till fyra veckor sen den senaste sessionen och fortsätter att ge resultat under flera veckor efter behandlingen.

Hur länge varar resultaten? Måste man upprepa behandlingen regelbundet?

Ingenting i livet varar för evigt, men kliniska studier visar att majoriteten av patienterna fortfarande har bättre muskulatur och mindre fett även ett år efter deras senaste behandlingsserie. Vi rekommenderar dock att du bokar en ny konsultation några månader efter dina behandlingar för att se om du kan dra nytta av ytterligare sessioner. Att hålla en hälsosam livsstil är nyckeln till att upprätthålla dina resultat på sikt.

Är du säker på det här? Det låter ju för bra för att vara sant??

Ja, vi har redan behandlat över XX patienter på vår klinik och vi ser fantastiska resultat! Alla är verkligen nöjda med den här tekniken. Det finns också flera vetenskapliga studier som publicerats som hänvisar i detalj hur EMSCULPT hjälper patienter.

Hur mycket kostar det?

Det beror verkligen på. Vi måste träffa dig för att bestämma ditt medicinska tillstånd och diskutera områden som just du vill behandla. För att sedan ta ett beslut kring hur många behandlingar som behövs för att få det resultat du är ute efter. Är du tillgänglig för att komma in på en konsultation så att vi kan ge dig ett svar?

Information

EMSCULPT är medicinskt CE-märkt och FDA-godkänd.

Vill du veta mer? Boka din konsultation redan idag.

EMSCULPTEMSCULPTEMSCULPTEMSCULPT