Vanity Clinics | Be your own kind of beautiful
Boka Solna Boka Kista

LPG

Information om LPG

Endermologie® – LPG

är namnet på den behandling med LPG® Cellu M6® som utan smärta eller kirurgiska ingrepp kan avlägsna envisa celluliter och besvärande fettdepåer från mage, ”ridbyxlår” eller stjärtpartiet och slapp hud kan stramas upp.

Endermologie® kan också vara ett bra alternativ till fettsugning för de personer som tvekar inför ett kirurgiskt ingrepp, eller som av olika anledningar inte anses vara lämpliga för fettsugning. Endermologie® bidrar enbart till att upprätthålla och aktivera kroppens och hudens egna naturliga funktioner.

Metoden är en smärtfri massage som förbättrar blodcirkulationen, ökar lymfdräneringen och förbättrar hudens kondition från topp till tå. Metoden är världens första patenterade teknik för behandling av celluliter, och det är den första cellulitbehandlingen som har blivit godkänd av FDA i USA Kontinuitet och egen insats i form av kost och motion är viktiga för att bibehålla resultatet.

Tekniken

Tekniken är utvecklad och patenterad av LPG System i Frankrike. Metoden uppfanns av Louis Paul Guitay (LPG) som i slutet av 1970-talet råkade ut för en bilolycka. Olyckan medförde svåra brännskador. Skadorna masserades dagligen i 3-4 tim. av terapeuter för att mjuka upp huden och återställa muskelfunktionen. Massage metoden gav goda resultat men tog alldeles för lång tid, så Louis Paul Guitay uppfann en maskin som ersatte den manuella massagen.

Hur går behandlingen till?

Varje behandling tar ca 40 minuter och resultat kan ses efter ca 5-8 ggr. En grundbehandling för celluliter är 14ggr och utförs 2 ggr/vecka.

Behandlingsresultatet bör sedan underhållas ca 1 gång/månad. Hela kroppen masseras med djupa, lugna rörelser.

Endermologie® behandlingen stimuleras och skulpterar din kropp på ett mycket effektivt sätt och ger synliga resultat såsom smidigare och slätare hud med förbättrad struktur, ökad blodcirkulation och syretillförseln förbättras till kroppens celler.

Behandlingen ökar lymfdräneringen och driver ut slaggprodukter, toxiner och överflödig vätska ur kroppen.

Dessutom är det en mycket skön och avkopplande behandling. Under behandlingen bär du en kroppsstrumpa. Antalet behandlingar är individuellt och beror på kroppstyp, fysik och kostvanor. Kontinuitet och egen insats i form av kost och motion är viktiga för att bibehålla resultatet.

Vad är celluliter?

Celluliter är vanligast hos kvinnor och delvis genetiskt och delvis hormonellt betingade. Celluliter orsakas av att underhudens fettceller blir fler och allt större och att vätska samlas i vävnaderna omkring dem.

Huden förankringspunkter, som är oelastiska, drar ner huden i underliggande vävnad och mellan dessa buktar de uppsvällda fettcellerna och den överflödiga vätskan ut. Detta ger huden ett apelsinliknande utseende.

Den medförda minskade blodcirkulationen bidrar till en ansamling av metaboliska slaggprodukter, försämring av ämnesomsättningen samt förtätning av bindvävnaden. Elasticiteten försämras och förhårdnader kan uppstå i vävnaden. Detta resulterar i områden med fettansamlingar och celluliter som inte svarar på kroppslig träning eller strikt diet.

Lipomassage

Lipomassage – cellulär bearbetning så att det lagrade fettet minskas

Använd LIPOMASSAGE för att permanent eliminera djup fettvävnad som inte försvinner med annan behandling, såsom motion eller olika dieter. Redan efter sex 35-minuters pass kommer du vanligen att se synliga resultat på din figur och inse att du blivit av med fett där du önskade!

LIPOMASSAGE är en 100 % naturligt slimmande teknik. LPGs patenterade bearbetande individuellt styrda och motoriserade rullar tillsammans med vacuumsug, behandlar genom att den separerar vävnadslagren och sätter igång kroppens egna system att göra sig av med lagrat fett samt öka produktionen av kollagen- och elastin.

Slimma kroppen och ge huden ny spänst och lyster!

Lipomassage, hur går det till?

Lipomassage™ stimulerar och skulpterar din kropp på ett mycket effektivt sätt och ger synliga resultat. Under behandlingen deltar du aktivt genom att spänna och slappna av i musklerna. Genom dessa kontraherande övningar separeras vävnadslagren vilket gör att fettdepåerna behandlas. De patenterade motoriserade rullarna från LPG® masserar enligt särskilda scheman och stimulerar fettnedbrytningen på önskade områden. Lipomassage™ utlöser lipolys (fettnedbrytning) i kärnan av fettcellen.

Tid & Resultat

Lipomassage™ är en behaglig behandling, men du känner att den gör nytta. Under behandlingen bär du en kroppsstrumpa. Varje behandling tar 40 minuter och resultat kan ses redan efter ca 6 gånger. Men en kur på 14-20 behandlingar behövs för att få ett resultat som håller i sig och rekommenderat är att gå 2 gånger i veckan i 4 veckor för få igång kroppen på bästa sätt och sedan fortsätta med 1 behandling/vecka tills man uppnått önskat resultat. Antalet behandlingar är förstås individuellt och beror på kroppstyp, fysik och kostvanor. Kontinuitet och egen insats i form av kost och motion är viktiga för att resultatet ska bibehållas. Behandlingen passar både män och kvinnor.

Rollup

Minska lagrat fett

LPGs teknik Endermologie innebär en mekanisk bearbetning som stimulerar och separerar vävnadslagren och sätter igång kroppens egna system att göra sig av med lagrat fett.

Reducera celluliter och skulptera kroppen

Lipomassage är en överlägsen bindvävsmassage som får fettcellen att släppa fettett och minska. Behandlingen reducerar även celluliter och andra ojämnheter samt ger en slätare och förbättrad hud.

Spänstigare hud och mer lyste

Lipomassage stimulerar kollagen- och elastinbildning samt främjar celltillväxten. Rynkor reduceras och hyn får tillbaka sin lyster!

LPG Individuellt behandlingsprogram

Steg 1

LPG Shower

Steg 1: Individuellt behandlingsprogram

I ett första skede får du konsultation av din LPG-terapeut

– Samtala om dina behov och mål för behandlingen

– Dokumentera och göra mätningar på kroppen för att senare kunna följa resultaten

– Utforma ett individuellt behandlingsprogram av LPG-behandlingar i kombination med LPGs bioteknologiskt inspirerade hudvårdsprodukter

Steg 2

LPG fatmassage

Steg 2: Serie av LPG-behandlingar

Du går normalt en serie av behagliga masserande LPG-behandlingar. Du har för din bekvämlighet på dig en dräkt; ENDERMOWEAR (en personlig dräkt i en utformning och textur patenterad av LPG för en behaglig och effektiv Lipomassage). Du får njuta av 35 minuters avkoppling och välbefinnande på massagebänken vid varje tillfälle. I samband med behandlingarna erbjuder terapeuten LPGs anpassade och vetenskapligt utprovade hudvårdsprodukter att applicera på kliniken samt att köpa med för behandling hemma – LPGs Technic Care Line bör användas för att optimera resultatet!

Steg 3

LPG Date

Steg 3: Uppföljning av resultat

Under ditt Lipomassage-program följs dina resultat upp och jämförs med de fastställda målen. Efter avslutad behandling bör underhållsbehandlingar (en gång per månad) tas för att behålla dina uppnådda resultat! Tänk på det!

Woman Fitness

Fitness LPG

Skräddarsydd för dig som ska tävla inom Fitness / Bodybuilding

Dränering + uppstramning av huden. Jag fokuserar specifikt på de områden som kan vara svåra att bli av med vätskan och/eller där huden behöver uppstramad. LPG:s unika mekanism hjälper dig att uppnå en lyckad tävlingsform.

Lacross

Endermologie®/Sport

Endermologie®/Sport är en djupgående idrottsmassage som syresätter musklerna för bästa kondition och mjukar upp vävnaderna runt om. Det är en snabb, enkel och mycket effektiv uppvärmning och återhämtning för kroppen.

Behandlar och lindrar idrottsskador, ökar dränering och blodcirkulation vid t.ex. muskelbristningar, kramper och ligament.

Underlättar återhämtning från överansträngning, ökar flexibilitet, styrka och kroppens hållning.

Det finns en stor efterfrågan på förebyggande behandlingar för att öka idrottsprestationer och hindra skador. Behandlingen är väldigt mjuk och skön, den har en omedelbar smärtstillande och avslappnande effekt.

Endermologie®/Sport ger fantastiska resultat i samband med kroppsträning så som fitness och bodybuilding. Du får en slankare, mer trimmad och fastare kropp.

Endermologie®/SPORT används inom många sporter världen över. Olympiska Spelen, Skidor World Cup, Cykling (Tour de France, Tour de Suisse, Dauphiné), Golf (David Leadbetter, Danny Ellis, Frank Nobilo m.fl), Fotbollslandslagen (Zenedine Zidane), Rally (Gilles Panizzi), F1, Karting, Tennis, Karate, Klättring mm.

Behandling med LPG

 • Ökar blodcirkulationen
 • Ökar fettförbränningen
 • Ökar lymfdräneringen
 • Formar kroppens konturer
 • Reducerar celluliter
 • Balanserar och återställer kroppens normala funktioner
 • Är ett komplement till kirurgiska ingrepp

Nya forskningsresultat har gjort Endermologie® ännu mer effektivt. Med Lipomassage™ läggs fokus på patientens problemområden och riktar sig direkt mot lokala fettreserver vilket eliminerar djup fettvävnad som annars inte försvinner trots bra kost och träning. Lipomassage™ är en naturlig, vetenskapligt bevisad metod för långsiktig fettreducering och en slankare figur

Överlägset Resultat

 • Kroppsskulptering
 • Före/efter kirurgiska ingrepp
 • Ödem
 • Fibromyalgi
 • Fibroser
 • Stelhet
 • Idrottsskador
 • Lindra muskel- och ledvärk
 • Påskynda återhämtning efter träning
 • Reducerar överflödigt fett i problemområden
 • Reducerar celluliter
 • Formar och lyfter rumpan
 • Framhäver kroppens konturer
 • Formar och lyfter kroppens konturer
 • Återställer hudens elasticitet
 • Slimmar figuren.
 • Efter gastric bypass
 • Lyfta och forma stussen

Undvik LPG behandling vid

 • Cancer ( tidigast 5 år efter avslutad behandling får man göra en LPG)
 • Infektion
 • Inflamationsfas
 • Blodförtunnande medicin
 • Blodsjukdom
 • Graviditet (förutom ben efter 3:e månaden)

För och efter bilder

Före och Efter BilderFöre och Efter BilderFöre och Efter BilderFöre och Efter Bilder