Vanity Clinics | Be your own kind of beautiful
Boka Solna Boka Kista

GeniusRf

De främsta plastikkirurger i världen arbetar med GeniusRf & VanityClinics är först i Sverige med denna unika behandling!

Fraktionerad radiofrekvens kallas det när man kombinerar microneedling och radiofrekvens.

Vår NYHET Genius RF är en ny dimension inom radiofrekvens-teknologin och har en patenterad återkoppling av impedans, samt ett kontrollsystem som garanterar exakt och bekväm energileverans direkt ner till ett specifikt djup i dermis, med minimalt invasiva guldpläterade mikronålar. Det är dessutom det enda systemet som mäter levererad energi och ger oss en exakt kontroll över koagulationen i patientens hud.

Behandlingen skapar en regeneration av kollagen och elastin vilket ger en påtaglig förbättring av ärr, hudstruktur samt rynkig och slapp hud. Behandlingen passar alla hudtyper och kan göras året om. Genius är FDA och Medicinskt godkänd.

Om du är redo att vrida tillbaka klockan på de tidiga tecken på åldrande, kan GENIUS vara ett bra val för dig.

"Intelligent Anti-AGING!"

Genius RF behandlingsområden:

  • Linjer och rynkor
  • Påsig hud
  • Akneärr och kirurgiska ärr
  • Brännskador
  • Ojämn hudstruktur
  • Förstorade porer
  • Bristningar

Hur fungerar Genius RF?

Genius RF kombinerar fördelarna från microneedling med radiofrekvensenergi för att behandla de djupaste skikten i huden och stimulera kollagen, elastin för att föryngra och strama åt huden, förbättra hudens struktur samt bli av med linjer och rynkor.

Genius® RF använder en unik och intelligent teknik för att skydda hudens översta skikt. Med 49 st guldpläterade ultrafina nålar för att penetreras hudens och för att skapa kontrollerade mikrosår. Detta stimulerar vår nybildning av kollagen och elastin.

Geniusbehandlingar hjälper till att ge varaktiga oöverträffade resultat med intelligent radiofrekvens (RF) -teknologi. Radiofrekvensvärme följer nålarnas kanaler för att stimulera de djupaste skikten i huden, exakt och konsekvent. Detta återskapar vävnadsvolymer.

Till skillnad från andra ablativa behandlingar som äventyrar de yttersta skikten i huden, lämnar Genius® RF epidermis intakt för snabbare läkning och kan upprepas var fjärde till sex veckor för optimalt resultat.

Behandlingarna anpassas efter ålder, hudtyp, exponering av solen, kroppens område, vävnadstjocklek och djup.

Finns det några biverkningar eller risker?

Biverkningar efter Genius RF är milda till sin natur, vilket ger minimal återhämtningstid. För patienter med ytliga kärl kan det förekomma en svag punktblödning och en mycket liten risk för blåmärken. Mest förekommande är att huden förblir röd i 2-3 dagar. De flesta patienter kan återuppta sin normala rutin nästa dag.

För och efter bilder

GeniusRfGeniusRfGeniusRfGeniusRfGeniusRfGeniusRf