Vanity Clinics | Be your own kind of beautiful
Boka Solna Boka Kista

Aptos Trådlyft

Har du länge velat lyfta exempelvis hängande kinder, ett trött ögonområde eller få volym i ditt ansikte - men vill inte lägga dig under kniven? Nu finns ett banbrytande alternativ: Aptos trådlyft. Detta är den ultimata behandlingen för dig som vill göra ett naturligt lyft som skapar ett föryngrat utseende utan att behöva varken operation eller återhämtningstid. Aptos är en revolutionerande, minimalt invasiv trådlyftsmetod som ger märkbara, naturliga resultat direkt efter behandling.

Vad är Aptos trådlyft och varför sticker Aptos ut på marknaden?

APTOS-trådlyft är en revolutionerande metod som lyfter din hud skapar volym och förbättrar dess struktur genom en kraftfull kollagenstimulering. Det är möjligt med hjälp av de specialdesignade APTOS-trådarna som är först i världen med att ha hyaluronsyra i inuti trådarna. Denna effektiva trådbehandling stimulerar kroppens egna metaboliska processer i huden och produktionen av kollagen. Hyaluronsyran fyller ut intercellulära områden i din hud, skapar en fin miljö för hudcellerna och fungerar som en stödkomponent till hudens strukturella process. Det innebär att vi kan göra ett lyft samtidigt som tonen och färgen i hyn förbättras. Metoden ökar hudens elasticitet, stärker och balanserar hudens naturliga fuktighet.

Vad är fördelarna med att använda hyaluronsyra i Aptos-trådarna och vad gör den egentligen?

 • Hyaluronsyra är en grundläggande stödkomponent i vår huds strukturella process
 • Hyaluronsyra fyller intercellulära områden och skapar en perfekt miljö för hudceller
 • Hyaluronsyra stimulerar produktionen av kollagen
 • Hyaluronsyra ökar och bibehåller återfuktning av huden

Är Aptos trådlyft en säker behandling?

Ja, Aptos trådlyft är en väldigt säker behandling. Aptos-produkter uppfyller kraven i European Pharmacopoeia. Produkterna har CE-märkning, är FDA-godkända och produktionen är certifierad enligt ISO 13485 vilket garanterar kvalitén under hela tillverkningsprocessen. Eftersom det inte sker några snitt och endast en lokalbedövning används, anses behandlingen vara mindre komplicerad än en fullständig kirurgisk ansiktslyftning.

För trådlyft har ett strikt behandlingsprotokoll utvecklats, vilket innebär att septiska och antiseptiska standarder följs för minimalt invasiva ingrepp. Överensstämmelse med alla rekommendationer, många studier och trådens sammansättning garanterar minimering och förebyggande av eventuella komplikationer och oönskade konsekvenser från behandlingen. Trådlyft påverkar de djupa lagren i huden, så behandlingen får endast utföras av Aptos-certifierade läkare med utmärkt kunskap om hud och subkutan anatomi. Aptos-trådlyft får alltså endast utföras av licensierade läkare som genomgått särskild Aptos-utbildning.

Vad kostar en behandling med Aptos trådlyft och vilka indikationer finns?

Pris är individuellt och beror bland annat på vilka trådar som används för just dina indikationer. Detta är något du och din läkare pratar om i samråd under konsultation och prisförslag.

Exempel på indikationer:

 • Kinder
 • Ansiktskonturer
 • Marionettlinjer
 • Nasolabialveck
 • Bekymmersrynka (Glabella)
 • Rynkor på överläpp
 • Rynkor i panna
 • Ögonbryn
 • Nästipp
 • Läppkonturer
 • Dekolletage
 • Hals

Gör det ont?

Till skillnad från ett traditionellt kirurgiskt ingrepp så innebär APTOS-trådlyft ingen lång återhämtning. Du får en lokalbedövning innan behandlingen och kommer inte uppleva någon smärta. Däremot kan du uppleva ett visst obehag under själva behandlingen.

Vad blir det för resultat? Med APTOS-trådlyft ser du ett märkbart resultat direkt. Dessutom ökar den föryngrande effekten med tiden vilket ger ett långsiktigt resultat. Hållbarheten är cirka 1-5 år beroende på tråd och område som behandlas.

Finns det några biverkningar?

Trådens sammansättning garanterar att det blir minimala komplikationer från behandlingen. Du kan vara svullen och få små blåmärken under de närmaste dagarna efter behandlingen. I vissa sällsynta fall får man veck, som sedan enkelt kan behandlas så att de sakta går tillbaka. Du kan återgå till ditt arbete inom 5-7 dagar efter ditt besök.

Vi rekommenderar att du undviker större påfrestningar och aktiviteter som kan få trådarna att lossna innan de helt läkt in i vävnaden. Detta är ovanligt, men undvik tandläkarbesök, intensiv träning och att öppna munnen för stort under läkningen. Efter ett par veckor finns inga restriktioner att förhålla sig till. Konsultera vår läkare om du är orolig eller behöver råd.

För och efter bilder

TrådlyftTrådlyftTrådlyftTrådlyft