Vanity Clinics | Be your own kind of beautiful
Boka online

"Be your own
kind of beautiful"

Det här är Vanity Clinics

Vi på Vanity Clinics sätter Dig, Dina behov och Ditt utseende i centrum. Vi värdesätter Din komfort och välbefinnande vid Dina besök hos oss. Vi erbjuder dig behandlingar ur ett estetiskt, medicinskt, socialt och psykologiskt helhetsperspektiv som vi anpassar till Dina behov och önskemål.

Hos Oss finns alltid de senaste behandlingarna och den mest utvecklade teknologin inom estetisk apparatur. Vårt professionella team består av legitimerade & certifierade läkare, sköterskor, auktoriserade hudterapeuter, Senior hårstylister som ständigt vidareutbildas för att kunna bemöta Dig med den kompetens och erfarenhet som krävs, för att Du ska känna dig trygg och väl omhändertagen hos Oss.

Varje individ är unik och därför föregås alltid Din behandling av en konsultation. Vårt mål är naturligt vackra resultat och välmående patienter!

Välkommen och boka Din konsultation redan idag!

EMSCULPT

Den enda behandling i världen som bygger muskler och bränner fett. Hollywoodelitens favoritbehandling! Bland andra har skådespelarna Jennifer Lopez och Drew Barrymore använt sig av EMSCULPT.

Läs mer

EMTONE

EMTONE är det första och enda icke-invasiva systemet som behandlar alla grader av celluliter och slapp hud.

Läs mer

Clarity II

CLARITY II har den allra senaste tekniken inom hårborttagning. Tack vare kombinationen av dessa två lasrar i CLARITY II kan man på ett säkert sätt behandla alla hudtyper.

Läs mer

Finansiering

Vi erbjuder finansiering med upp till 36 månader räntefritt.

Hos oss kan du även betala med Klarna

Kolla in våra priser

Följ oss på Instagram

@vanityclinics

Följ oss på Facebook

@vanityclinics

Kontakta oss