Vita Liberata

Spraytan med Vita Liberata

Vita Liberata är nu känd för att ha de bästa brun utan sol-sprayerna och älskas av kändisar över hela världen som ständigt dyker upp på några av världens mest berömda röda mattor. Vare sig du vill ha snygg färg för ett röda matta-evenemang, en dejt, eller kanske bara en fräsch lyster i vardagen är Vita Liberata det perfekta valet för dig.

Om Vita Liberata

Våra brun utan sol-produkter är fyllda av naturliga extrakt som ylang ylang, tång, granatäpple och grapefrukt, vilket innebär att du slipper en obehaglig och onaturlig doft och därmed får en garanterat behaglig brun utan sol-upplevelse! Brun utan sol-produkterna innehåller nu också det närande och fuktgivane komplexet Pentavitin för att garantera smidig applicering utan ränder och en färg som bleknar naturligt.

Till skillnad från många andra varumärken man har stött på kan Vita Liberata också berömma sig av att produkterna inte innehåller några så kallade "giftiga" ingredienser som är vida kända bland de bästa skönhetsvarumärkena (de som verkligen lägger vikt vid att hitta de mest hälsosamma och naturliga ingredienser som finns att tillgå för sina produkter). Våra produkter innehåller inte heller parfym eller alkohol, och är helt ekologisk vilket gör dem till ett perfekt val för en välinformerad brun utan sol-kund."

Vad är fördelarna?

Solens strålar och solarier är inte hälsosamma för kroppen. Vi kan erbjuda dig en naturligt gyllenbrun färg utan risk för rynkor, soleksem, sveda eller hudcancer! Du får ett snabbare resultat än om du solar naturligt eller i solarium. Människor som har svårt för att bli bruna genom solen/solarium får garanterat ett mycket bra resultat av det här. Färgen avtar jämnt som en solbränna utan att fläcka. Huden får en skönhetsbehandling samtidigt som du blir läckert gyllenbrun!

Spraytan