Keratin

Kerasilk Keratin Treatment

Vi utför Kerasilk Keratin Treatment – keratinbehandlingar mot frissigt hår.

Det är en helt fantastisk produkt. Glöm plattången i månader och inga problem med regn och fukt mera. Borta är all den jobbiga frissigheten många har problem med. Goldwell har lanserat den första keratinbehandlingen som går att skräddarsy till kunden. Kerasilk Keratin Treatment – för hår som silke i upp till fem månader.

Frågor och svar

Vem är den bästa kandidaten för keratin behandling?

Av erfarenhet är goda kandidater för Keratin behandling, någon som har frissigt, skadat eller svårarbetat hår. Vi har genomfört behandlingen på varje hårtyp (fint / kurs / burrigt, lockigt), samt hår som har permanentat, japanska rätade och tillägg. Därigenom har vi funnit att med rätt kommunikation och ett genomtänkt program kan alla dra nytta av den Kerasilk Keratin Treatment.

Vilken typ av styling kommer du att få fram från kerasilk keratin treatment?

Håret kommer att lämnas helt frizz-free, blankt, enkelt att hantera, med mycket spänsthet och luftighet. Det kommer fortfarande finnas möjlighet att ha håret lockigt / vågigt (beroende på hårtyp) och friheten att föna håret smidigt och rakt på en bråkdel av den tid som investeras innan man får behandling.

Kan jag använda kerasilk keratin treatment om jag har slingor/färg?

Ja, Kerasilk Keratin Treatment förbättrar faktiskt hälsan på färgade/slingade hår, konditionerar och sluter fjällskikten i håret samt minskar frizz och ger mer glans.

Kommer kerasilk keratin treatment att göra mitt hår rakt?

Om ditt hår är vågigt kommer Kerasilk Keratin Treatment göra håret naturligt rakt och friskt. Om ditt hår är väldigt lockigt kommer det att minimera frizz samtidigt som den framhäver dina naturliga vågor / lockar. Om du har rakt, burrigt hår, kommer denna behandling att eliminera frizz och främja glans.

Hur länge håller en kerasilk keratin treatment?

Kerasilk Keratin Treatment kommer att hålla upp till 10-12 veckor om efterbehandling används. Kerasilk Keratin Treatment är en kumulativ behandling, ju mer du använder den desto friskare och längre håller den.

Kan du tillämpa kerasilk keratin treatment direkt ovanpå andra
relazers och rakpermanenter?

Ja. Kerasilk Keratin Treatment fungerar faktiskt bäst på kemiskt behandlat hår, och hjälper till att förbättra hårets tillstånd genom tillsats av med essentiella aminosyror. Kerasilk Keratin Treatment fungerar utmärkt direkt ovanpå en rakpermanent. Utför Rakpermanenten först Kerasilk Keratin Treatment sen, och sedan neutralisera i slutet av båda behandlingarna. Kerasilk Keratin Treatment är bra att göra när någon försöker komma bort från att ha rakpermanent eller japanska Hårutslätande produkter. Det sätter rörelse tillbaka in i håret, vilket gör att håret ser sitt bästa ut.

Kommer mitt hår förlora volymen, om jag använder kerasilk keratin treatment?

Nej, ditt hår förlorar inte volymen. Ditt hår kommer att behålla sin naturliga volym och du kommer fortfarande få bra sväng och minne med blås-torkning / eller med hjälp av en locktång.

Kommer mitt hår tillbaka till sitt ursprungliga tillstånd efter kerasilk keratin treatment behandling har avslutat sin livscykel?

Ja, håret återgår till sitt ursprungliga skick när Kerasilk Keratin Treatment behandlingen har avslutat sin livscykel på 10-12 veckor, dock förbättras hårets kondition.

Kan du färga håret samma dag du får en kerasilk keratin treatment?

Man skall färga håret innan Kerasilk Keratin Treatment smoothing treatment. (om du skall färga håret efter behandlingen bör du vänta 10 dagar). Om du färgar håret mörkt brunett eller röd, måste du färga håret en nyans mörkare än vad du annars skulle, hårfärgen tvättas ur av den djuprengörande schampot innan behandlingen.

Kan du simma i poolen eller havet efter att du gjort kerasilk keratin treatment?

Ja, det kan man, men behandlingen kan äventyras om du simmar regelbundet. Vi rekommenderar att du använder Kerasilk Keratin Treatment Smoothing Serum på håret innan simning för att fungera som en skyddande barriär för att bibehålla smidigheten i håret.

Hur snabbt kan du bättra på din färg när du fått behandlingen?

Du bör vänta minst två veckor att administrera färg på håret när du har fått Kerasilk Keratin Treatment. Eftersom proteinet sitter som en bärriar i början. men därefter funkar det som vanligt. Om kunden skall färga utväxten, så funkar det. Om du behöver slinga eller dra i helfärg genom hela hår, se till att kunden använder Kerasilk Keratin Treatment masque minst en eller två gånger i veckan för att befästa tillbaka behandlingen in i håret.

Hur snart kan jag tvätta mitt hår efter kerasilk keratin treatment behandling?

Du kan tvätta håret 48h efter Kerasilk Keratin Treatment – behandlingen.

Kan jag få kerasilk keratin treatment om jag har väldigt slitet blont hår?
Vad händer om mitt hår är platina blond?

Det är viktigt för alla Stylister att bedöma tillståndet i klientens hår, att vara säker på att det är friskt nog att tillämpa extrem värme genom att använda ett plattång. Om det känns att håret är i tveksamt skick, är rekommendationen att ha 190- 200grader, är håret i bättre skick är det 230grader. Men denna behandling är en reparerande behandling även för de som har skadat hår.

Kan jag få en kerasilk keratin treatment när jag är gravid eller ammar?

Det finns inga kliniska tester som utförts på gravida kvinnor eller kvinnor som ammar. Dock avråder gravida eller ammande kvinnor av säkerhetsskäl för tillfället.

Hur snabbt kan jag få en kerasilk keratin treatment behandling
efter att jag får min första behandling?

Kerasilk Keratin Treatment är som en konditionerande behandling, du kommer inte att skada håret genom att utföra det för tidigt eller för mycket, men kom ihåg att du bara kan fylla ytterhuden till sin kapacitet. Vi rekommenderar ett återbesök efter 3 månader.

Vad skiljer sig kerasilk keratin treatment från den japanska metoden som många människor är bekanta med?

Japanese hair straightening förändrar själva strukturen av håret. Därmed finns det en uppenbar skillnad mellan den nya hårväxten och hår som har behandlats, vilket resulterar i ett livslångt åtagande att fortsätta plattången eller klipper bort (om klienten är missnöjd med resultatet). Denna tjänst kan också göra håret för platt, alltför rakt, eller ingen glans och lyster alls. Hårets integritet äventyras, och efter några behandlingar verkar håret vara i ohälsosam skick.

Vad är den aktiva kemikalien i kerasilk keratin treatment formula som gör att den fungerar så bra?

Kerasilk Keratin Treatment slätar ut håret med hjälp av en egenutvecklad polymer system som binder aminosyror på ytan av håret. Denna behandling är 100% salong säker. Det som gör Kerasilk Keratin Treatment behandling effektiv är vår användning av Super Nutrilent Complex i kombination med en patentskyddad polymer-system. Denna kombination är vad rundar follikeln, slätar ut fjällskiktet och repararer redan existerande skador.