Frisör

Hos oss på VanityClinics har vi skapat ett lite extra lyxigt rum där vi har vår hårsalong och där vi erbjuder allt inom hårvård.

När du besöker oss kan du vara säker på att Du och dina önskemål står i centrum. Med stor erfarenhet och proffessionalitet bemöter vår Senior Top Stylist dina önskemål och ser till att Du känner dig som Ditt vackraste jag när du lämnar salongen.

Sheila startade sin frisörutbildning 1996 på Sankt Eriks Gymnasium. Hon har arbetat som frisör sen dess, bland annat på Swedish Hairline och People. Sheila har tidigare drivit egen salong i Stockholms City och är utbildad Make-Up Artist.

Under åren 2007-08 arbetade Sheila som manager och frisör på en skönhetssalong i Dubai. 2008 flyttade hon tillbaka till Stockholm och arbetade då på Treklippare i Stockholm. Därefter började hon arbetade hon för Sachajuan på Östermalm i 6 år. Parallellt med arbetet på salongen har hon tagit hand om kunder exklusivt på Grand Hotel och även arbetat med en del fotojobb, visningar och tidningsjobb.

Sheila gör även extensions och keratinbehandlingar.

”Jag älskar mitt jobb och brinner för allt inom skönhet och mode. Jag lägger stor vikt vid service och älskar den sociala delen av mitt arbete. Det jag tycker mest om i mitt möte med kunden är känslan att få en person att känna sig vacker och trivas med sitt yttre. Jag älskar att arbeta med färg för det är lite extra kreativt och man kan åstadkomma extremt positiva förändringar i kundens utseende, genom väldigt små korrigeringar med färg. Jag brinner även lite extra för uppsättningar och brudklädsel för då får jag verkligen skapa utifrån min egen fantasi”.

- Sheila